Ztišit, zavřít oči…

Mnoho přátel se mě ptá, proč lektoruji právě jógu nidru. Není snazší odpovědi – neuvěřitelně léčí. Hladí naše rány, které tělu většinou nevědomě zasazujeme. Přirovnala bych tento proces ke stromu, který do svých šrámů vpouští smůlu.

V dnešním světě vnímáme akcent na výkon, rychlost a velkou míru stresu. Náš duševní klid utíká z rovnováhy a na tento stav reaguje fyzické tělo. Kdeco nás bolí. A právě fyzická bolest může být signálem pro zpomalení.

Magické zaklínadlo: Zpomalit!

…mnoho lidí argumentuje, že nemůže/nechce nebo se bojí.

V nidře celou hodinu pracujeme s procesem zpomalení všech činností našeho vnitřního těla. Řízenou vizualizací prostupujeme niterní zahradou a potkáváme se se vším, co v nás kvete nebo čeká na vykvetení. Mnoho jogínů vnímá barvy, vůně či jiný druh energií, které pracují na velmi jemných úrovních.

Pravidelnou návštěvou niterní zahrady obnovujeme tolik důležitou rovnováhu. Navštěvujeme své nitro, díky tomu sami sobě více rozumíme. Jsme k sobě i druhým shovívavější. A v neposlední řadě vnímáme zlepšení na fyzických úrovních. Jednoznačně ve zmírnění napětí, bolesti i schopnosti kvalitněji spát.

S láskou Vás tímto léčivým procesem provedu….Petra

Petra

Učím se být zemí, hájem, květem i plotem.
To nejcennější, co se v životě učím mi ukázala Matka Země.
Moudrost, která je všude kolem nás…
…s důvěrou růst
…s důvěrou naslouchat
…s důvěrou cítit
…s důvěrou věřit

Napsat komentář

Your email address will not be published.